marny fotomontaz, poza kilkoma niekonsekwencjami w swietle, niezbyt dokladnym wycieciem, roznicami w kontrascie, to jeszcze klopoty z perspektywa i horyzontem. Tak na wszelki wypadek gdyby jakies dziecko zaczelo sie podniecac nad ta historyczna fotografia.
Na dodatek ktos wykazal sie juz niebywalym lenistwem wklejajac dzisiejszych policjantow ( w kamizelkach, zamiast dwoch obywateli milicjantow)
Obrazek
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won'tA propos punktu 1:
JP🤬lenie - tak wiem czekam na lincz od gimbazy...
Punkt 2:
mistrzowie polityki zagranicznej - po c🤬ju... nawiązaliśmy stosunki dyplomatyczne z Gruzją. Brawo! W kraju Jaruś Wielki Podsłuc🤬jący wraz ze swoją ekipą podsłuchiwał, prowokował i podjudzał. Doprowadzili Blidę do samobójstwa, słynna śląska alexis została uniewinniona. Świetnie także zaprezentowaliśmy się przed Condoleezzą Rice, brawo LeszekŚmieszek. A słyszeliście może anegdotkę o p.Fotydze która rzucała doniczkami po gabinecie bo poszukiwała podsłuchów. Ci ludzie są groźni dla kraju więc jak chcecie oddać kraj w ręce szaleńców spoko ale ja z wami tego sepuku popełniać nie będę.
Punkt 3: Masz racje ale patrz punkt 1 i 2.
A propos punktu 1:
mistrzowie polityki zagranicznej - po c🤬ju... nawiązaliśmy stosunki dyplomatyczne z Gruzją. Brawo! W kraju Jaruś Wielki Podsłuc🤬jący wraz ze swoją ekipą podsłuchiwał, prowokował i podjudzał. Doprowadzili Blidę do samobójstwa, słynna śląska alexis została uniewinniona. Świetnie także zaprezentowaliśmy się przed Condoleezzą Rice, brawo LeszekŚmieszek. A słyszeliście może anegdotkę o p.Fotydze która rzucała doniczkami po gabinecie bo poszukiwała podsłuchów. Ci ludzie są groźni dla kraju więc jak chcecie oddać kraj w ręce szaleńców spoko ale ja z wami tego sepuku popełniać nie będę.
podpis użytkownika
Jaruzelski krulem