podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Nasz król Bolesław Chrobry, jak żony rycerzy którzy pojechali na wojnę zaczęły się k🤬ić i pozachodziły w ciąże oraz porodziły dzieci, podczas gdy ich mężowie dzielnie walczyli za Polskę, to wziął je pysk, przywiązał łańcuchami do psich bud i kazał im swoim mlekiem karmić szczenięta, podczas gdy ich dzieci były karmione mlekiem suk. Przeczytałem to kiedyś w książce do historii.
To był król!
"... jeśli kto z tego ludu ośmieli się uwieść cudzą żonę lub uprawiać rozpustę, spotyka go następująca kara: prowadzi się go na most targowy i przymocowuje doń, wbijając gwóźdź poprzez mosznę z jądrami. Następnie umieszcza się obok ostry nóż i pozostawia mu się trudny wybór: albo umrzeć, albo uciąć sobie ową część ciała."
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.Nasz król Bolesław Chrobry, jak żony rycerzy którzy pojechali na wojnę zaczęły się k🤬ić i pozachodziły w ciąże oraz porodziły dzieci, podczas gdy ich mężowie dzielnie walczyli za Polskę, to wziął je pysk, przywiązał łańcuchami do psich bud i kazał im swoim mlekiem karmić szczenięta, podczas gdy ich dzieci były karmione mlekiem suk. Przeczytałem to kiedyś w książce do historii.
To był król!
"... jeśli kto z tego ludu ośmieli się uwieść cudzą żonę lub uprawiać rozpustę, spotyka go następująca kara: prowadzi się go na most targowy i przymocowuje doń, wbijając gwóźdź poprzez mosznę z jądrami. Następnie umieszcza się obok ostry nóż i pozostawia mu się trudny wybór: albo umrzeć, albo uciąć sobie ową część ciała."