Każde polskie k🤬a osiedle.
To jest klasa Polaków. Sranie psami na wspólnych trawnikach Bo przecież nikt nie widzi.
Miara chamstwa I kurestwa. Efekt wybudowania obecnego społeczeństwa Na robotniczej swołoczy Bez szkoly powojennej Polski. Inteligencja została zabita, wywieziona, potem jeszcze 2 razy przypominanie jej Gdzie jej miejsce. Efekty działań Stalina I jego następców widac Po Dziś dzień na Naszych podwórkach.
Każde polskie k🤬a osiedle.
To jest klasa Polaków. Sranie psami na wspólnych trawnikach Bo przecież nikt nie widzi.
Miara chamstwa I kurestwa. Efekt wybudowania obecnego społeczeństwa Na robotniczej swołoczy Bez szkoly powojennej Polski. Inteligencja została zabita, wywieziona, potem jeszcze 2 razy przypominanie jej Gdzie jej miejsce. Efekty działań Stalina I jego następców widac Po Dziś dzień na Naszych podwórkach.
Sprzątam po swoim psie i niestety wychodzę na tym gorzej niż Ci, którzy nie sprzątają - regularnie wdeptuję w gówna na trawnikach, kiedy wchodzę sprzątnąć po swoim psie. Jedyne co mogę robić, to zwracać uwagę innym właścicielom psów gdy widzę, że po nich nie sprzątają.
Ja robię tak i polecam bo działa.
Śledzę skorwiela który wysrał, zbieram to gówno idę za nim do bloku.
Jak się sadzi I nie chce mnie wpuścić to wtedy wkładam mu to gówno na łep. Jest mi łatwo bo mam ponad 2m
Jak mnie wpuszcza, piesek się cieszy, znam mieszkanie.
To po chwili od czekania całe drzwi są pomalowane zawartością torebki dokładnie. Od futryny po próg Z klamka oczywiście też.
Nie zdarzyło mi się aby drugi raz ten ktoś nie posprzątał nawet jeżeli był stary i miał choroby albo wyj🤬ie. Już wtedy stawał się k🤬a kulturalny!
5x zgłosili to na psy bez wykrycia sprawcy