Tęcza - biblijny symbol przymierza Boga z ludźmi
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotczy to oznacza ze jak nie podoba mi sie Twoja glupota to mam Ci chalpe spalic, chyba nie tedy droga..
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotTa tęcza w Warszawie gdy była stawiana było powiedziane, że jest symbolem homosiów. Spalenie jej też było symbolem - symbolem sprzeciwu wobec homopropagandy, zresztą wyśmiewanej również na tym forum. Ten gest rozumiem i w całości popieram.
i wypowiedź z dzisiaj(12.11.2013) na łamach wp.plPrzesłanie tej pracy jest radosne i pełne optymizmu. Wójcik odwołuje się do długiej tradycji pozytywnych skojarzeń wiązanych tęczą jako uniwersalnym symbolem przymierza, miłości, pokoju, nadziei, ale też - we współczesnym świecie - ruchów emancypacji mniejszości seksualnych.
Dla mnie „Tęcza” oznacza pomyślność w ważnym przedsięwzięciu i jest uśmiechem bogini spółdzielczości (podkreśla sposób jej powstawania czyli Spółdzielnię Rękodzieła Artystycznego Tęcza)
A homoseksualiści doskonale wiedzieli że przylezie młody i dumny elektorat Jareczka "Goebbelsa" Sraczyńskiego i ją spali
tym samym zrobi z gejzerów poszkodowanych i biednych w oczach ludzi
(w pobliżu były domy)
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotpodpis użytkownika
www.feranos.eukomuś zniszczyli samochód to w sumie ("nauczy się parkować w garażu")
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splot