podpis użytkownika
Nie mam czasupodpis użytkownika
Nie mam czasuWiększość ludzi hejtujących murzynów, muzułmanów nigdy na oczy nie widziało(mówię o ludziach z "wyp🤬owa małego") ale opinia na sadolu jest najprawdziwsza i najlepsza... A wklejanie takich obrazków z boczkiem na koranie jest przejawem skrajnego debilizmu. W Polsce wg mnie czyli NIE mieszkańca Warszawy - zbiorowiska niedowartościwanego plebsu ciężko spotkać ww. Jednak największy ból dupy mają pedały w rurkach buahuahua.
ta niemka to zwykły plebs którego wyparł tańszy zamiennik - polityka. Jak jesteście na tyle ograniczeni by nie pojąć najprostszych zasad na rynku to c🤬j wam w dupę. Macie ból dupy bo jesteście nieudacznikami![]()
tut mir leid xDDDDDDDD - p🤬lnięta
a ALLAHUW AKBARUW do mogiły
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumiećWiększość ludzi hejtujących murzynów, muzułmanów nigdy na oczy nie widziało(mówię o ludziach z "wyp🤬owa małego")
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Większość ludzi hejtujących murzynów, muzułmanów nigdy na oczy nie widziało(mówię o ludziach z "wyp🤬owa małego") ale opinia na sadolu jest najprawdziwsza i najlepsza... A wklejanie takich obrazków z boczkiem na koranie jest przejawem skrajnego debilizmu. W Polsce wg mnie czyli NIE mieszkańca Warszawy - zbiorowiska niedowartościwanego plebsu ciężko spotkać ww. Jednak największy ból dupy mają pedały w rurkach buahuahua.
ta niemka to zwykły plebs którego wyparł tańszy zamiennik - polityka. Jak jesteście na tyle ograniczeni by nie pojąć najprostszych zasad na rynku to c🤬j wam w dupę. Macie ból dupy bo jesteście nieudacznikami![]()
tut mir leid xDDDDDDDD - p🤬lnięta
a ALLAHUW AKBARUW do mogiły