niech jakis ekspert mi wytlumaczy co tam sie odj🤬o bo nie ogarniam
bialy dostawczak najechal na ten lewarek tak ze mniej wiecej byl po srodku miedzy kolami, to czemu go az tak zmiotlo z planszy i czemu jedno kolo bardzo mocno sie ugielo?
niech jakis ekspert mi wytlumaczy co tam sie odj🤬o bo nie ogarniam
bialy dostawczak najechal na ten lewarek tak ze mniej wiecej byl po srodku miedzy kolami, to czemu go az tak zmiotlo z planszy i czemu jedno kolo bardzo mocno sie ugielo?
Jak ktos wierzy, ze Chinczycy to madry narod, to chyba slucha muzyki dupa. Gdyby nie techniki wychowawcze polegajace na nap🤬laniu od pierwszego zaplakania to oni nigdy nie wyszliby z jaskin.
Zobaczcie na ilosc ich sukcesow wojennych i sportowych, maja ponad miliard ludzi, a przez cala historie byli dymani.
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkieCo za kretyn, potencjalnie kogoś zabił swoją głupotą.
Nie zgniotło koła, kierowca busa zrobił ostry manewr wyminiecia lewarka, dostawczak nie jest tak stabilny jak osobowe auto, rzuciło nim i jak kierowca zorientował się ze się zaraz wyłoży zrobił h🤬jowy manewr i zaj🤬 w osobowe auto które uderzone zaczęło tańczyć na drodze.
Podejrzewam że bus był przeładować stąd takie zachowanie auta