Co za k🤬a zjeb. Pchlarza, na smyczy powinien trzymać. Zresztą ewidentnie widać, że szczeniak nie chciał odpuścić dzieciakowi i stary go delikatnie przesunął nogą.
Żeby temu w czerwonym doj🤬i za pobicie. XD
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<O k🤬a jak pieknie, rzadki okaz ludzkiego chinczyka ktory nie jest ciota, ma dusze a pies jest jego kompanem a nie posilkiem .
Ta ciota w klapkach co wylapala... juz po chodzie widac ze typowy chinski bufon... i jeszcze mial czelnosc wydac druga ciote na swiat.
Nie widzialem jeszcze w bialym kraju zeby szczeniak wywolal inna reakcje niz chwila milej interakcji z przyjaznym stworzeniem, a jak male gowniaki sie boja to rodzice nie kopia czworonogow tylko tlumacza ze nie ma czego sie bac... chociaz na sadolu trafi sie pare monotonnych zj🤬ych Januszy co to zawsze p🤬la ze pchlarze do utylizacji itp itd (Edyt: nie skonczylem pisac a juz sie paru pojawilo)
Spoko, w sumie do mnie trafił argument, że ojczulek mógł zareagować inaczej, natomiast czy ty uważasz, że reakcja tego w czerwonym jest adekwatna? Można spekulować, np. cholera wie czy dzieciak nie został kiedyś pogryziony i dlatego reaguje wycofaniem się. Nie jestem przeciwnikiem psów, sam posiadam owczarka, ale on ma swoje zadanie - ma chronić teren i rodzinę, mam do niego przyjacielskie, ale też zajebiście bezkompromisowe usposobienie. Ale gdyby kogoś wystraszył będąc na spacerze i dostałby buta, winnym byłbym tylko ja sam, że go odpowiednio nie upilnowałem, nie założyłem kagańca etc. etc.. Nie ma tu znaczenia czy pies ma 2kg czy 32...