Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie udany skok Pani porucznik z gromu 9 skok
Zerwany rdzeń , połamane,ręce , nogi,warzywo
Przez stres opięte zostały nie też taśmy co spowodowała ,zgaszenie czaszy i szybkie ładowanie
Spirala nienawiści nabiera na sile. Komu pierwszemu puszczą nerwy, czy halman ze zgryzoty doszczętnie osiwieje, czy może veltur padnie ofiarą cukrzycy stresowej...
Chłopie, k🤬a naprawdę żal Ci tych kilku sekund na sprawdzenie tego co napisałeś.... Jestem skoczkiem spadochronowym, co prawda już nie skaczę ale bardzo jestem zainteresowany tematami takimi jak ten i musiałem kilka razy przeczytać to coś nabazgrał aby sens zrozumieć. Miej litość na przyszłość.
Spirala nienawiści nabiera na sile. Komu pierwszemu puszczą nerwy, czy halman ze zgryzoty doszczętnie osiwieje, czy może veltur padnie ofiarą cukrzycy stresowej...
Wbrew pozorom, to może być początek cudownej przyjaźni, a może i czegoś więcej