Opowiem tobie jak twoja matka wyjdzie z domu
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaMusisz mieć bardzo smutne dzieciństwo że tu sie wyżywasz. Podejrzewam że moja matula potraktowałaby cie jak peta. Mimo to jeśli nadal upierasz się przy swoim to powodzenia. Powiem jej że będzie miała gościa, przyszykuje Ci ze 2 suche bulki cobyś między stosunkami mógł sobie podjeść.
Tak właśnie zrobić musisz
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaR🤬awica z ciebie jak z koziej dupki wiolonczela. Skończ już ten temat. Matula smieci do kosza wyrzuca a nie w nich gustuje. Poza tym widzę że nie tylko ja zwróciłem Ci uwagę na gówniarskie odzywki, skoro tak to chyba jednak nie wszystko z toba wporzadku. Pleśń weszła już za głęboko? Odpocznij od internetów dziecko drogie bo sobie tylko wstydu robisz. Chcesz żeby się wszystkim twój nick kojarzył z debilem? Ja osobiście bym tego nie chciał.
Musisz mieć bardzo smutne dzieciństwo że tu sie wyżywasz. Podejrzewam że moja matula potraktowałaby cie jak peta. Mimo to jeśli nadal upierasz się przy swoim to powodzenia. Powiem jej że będzie miała gościa, przyszykuje Ci ze 2 suche bulki cobyś między stosunkami mógł sobie podjeść.