@up
Co ci reggae przeszkadza, masz za maly mozg na wiecej niz jeden rodzaj muzyki? C🤬j nas w ogole obchodzi twoja kontrowersyjna opinia, jestes nikim, i nie zapominaj o tym jak piszesz posty na laptopie taty.
Hahahahahaha, toś doj🤬, reggae jeden z najstarszych gatunków muzycznych to nie muzyka, ale elektrogówno nazywasz muzyką? Ja p🤬le, chyba Cię k🤬a przez telefon robili i impulsów zabrakło.
![]()
Trip hop? Nie stać Cię na kwacha to próbujesz tym się szprycować? Dubstepem pewnie też się jarasz? Przypomnę tylko, że źródłem dubstepu, jak i kilku innych elektronicznych gatunków jest REGGAE. Czy Ty k🤬a masz w ogóle pojęcie, co znaczy muzyka?
Tak bardzo mi Cię żal, że aż wcale... Spłoń k🤬a![]()
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Nie karmić zjeba! Idiota już sam sobie wystawił laurkę jakim jest zdebilałym prostakiem, bo neguje czyjś gust muzyczny i obraża ludzi bo słuchają innej muzyki niż on. Warto z takim czymś dyskutować? Szczyjcie na niego.
Ale to jest też oznaka niedojrzałości emocjonalnej i zakompleksienia - traktować gust muzyczny jak coś w rodzaju subkultury, przynależności. Wielbić swoją i hejtować inne.
Klasyczny przykład pustego łba i zamkniętego umysłu.
Człowiek myślący ma tam swoje ulubione gatunki, których słucha, a pozostałe po prostu olewa. Natomiast zjeb hejtuje wszystko, co mu się nie podoba.
Dlatego nie kontynuuję niszowej dyskusji, panuje zasada, że z idiotą się nie dyskutuje, bo zniży Cię do własnego poziomu i pokona doświadczeniem... Słucham też elektroniki, żeby nie było. Nie obraziłem całej rodziny muzyki elektronicznej, lubię dubstep, ale ten w pierwotnej formie i w dupie mam te wszystkie opinie bo cukierkowe, komersze gówno skrillexa to nie dubstep, ale mniejsza o to... A co do brudasów i zapaćkanych łbów, to tak mam k🤬a dredy, ale dbam o nie bardziej niż Ty o swoje zęby, zielsko przypalam sporadycznie, towarzysko albo czasem do snu, częściej sączę browara. Aha jak już próbujesz coś obrażać, to chociaż dowiedz się coś w tym temacie, bo główną ideologią rasta jest przeciwstawienie się Babilonowi, a Jah pochodzi od Jahwe, imienia bożego, biedo umysłowa.
Bez pozdrowień, bez odbioru 606.