pewnie jesteś jednym z tych co się wciskają na chama jak poj🤬i,tylko po to żeby zaraz zjechać na skrzyżowaniu i spowolnić ruch :*
(...) Dodam tylko że duży dystans od poprzedzającego pojazdu to podstawowy trik na tak zwany eco driving który wcale nie musi być powolny .
(...)
A żeby nie poprzestać na ogólnikowym stwierdzeniu opiszę technikę ze wszystkimi niuansami jakie tylko mogą zaistnieć.
(...)
Co dupa boli że ktoś wyprzedził twojego matiza?
Równie dobrze dupkiem jesteś ty bo widzisz że ktoś chce zmienić pas a ty nie możesz k🤬sie przyhamować na chwilę silnikiem żeby zrobić miejsce i mieć swój k🤬a dystans.
A tak kobiet i pedałów i nie uczą hamować silnikiem bo nie zrozumieją.
PS. w razie kolizji ty mi wjeżdżasz w dupę więc będzie twoja wina i se paseratti z twojego oc wyremontuję.
Eco driving jest dla ciot. Stosując się do tego co podałes wk🤬iasz i blokujesz ~8 kierowców za Toba. No chyba, że mieszkasz w Koziej Wulce, to nie robi nikomu różnicy. A, no i oszczędzasz 20 zł miesięcznie. Ale jak Cie nie stać na paliwo, to nie kupuj auta. Tramwaj też dla ludzi.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.@km2bp
W jednym zdaniu napisałeś:
Magiczne górki to spadki długie i na tyle łagodne że silnik potrzebuje około 2l/100km w przypadku jazdy na biegu, a 0,3l/100km w przypadku wrzucenia na luz , a auto utrzymuje prędkość ani nie zwalnia ani nie przyspiesza , gdyby prędkość zaczęła wzrastać to znowu bieg i przez kilkaset metrów spalanie 0,0.
Gdzie tu sens, gdzie logika. Jeśli na biegu spala 2l żeby utrzymać prędkość to nie, nie utrzyma stałej prędkości na luzie. Poza tym spalanie na luzie? Więcej i nie na 100km tylko w jednostce czasu jak już, bo co ma dystans do tego.
Co dupa boli że ktoś wyprzedził twojego matiza?
Równie dobrze dupkiem jesteś ty bo widzisz że ktoś chce zmienić pas a ty nie możesz k🤬sie przyhamować na chwilę silnikiem żeby zrobić miejsce i mieć swój k🤬a dystans.
A tak kobiet i pedałów i nie uczą hamować silnikiem bo nie zrozumieją.
PS. w razie kolizji ty mi wjeżdżasz w dupę więc będzie twoja wina i se paseratti z twojego oc wyremontuję.
A, no i oszczędzasz 20 zł miesięcznie. Ale jak Cie nie stać na paliwo, to nie kupuj auta. Tramwaj też dla ludzi.