podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Polacy chamieją, czy wpływ szanownych gości zza różnych granic?
Może jedno i drugie?
Słyszałem kiedyś że od dawna polacy jeździć nie umieją, nagminnie przekraczają prędkość i powodują wypadki częściej niż bogatsza część Europy i Azji, co potwierdzają mapy "road fatalities in europe", ChatGPT mimo wszystko mi wydukał że sytuacja w Polsce się poprawia
U nas też, niestety, coraz więcej takich ciuli. Mam wrażenie, że chamstwa na drogach od paru lat przybywa.
Zaczyna się jeździć tak, jak się jeździło zaraz po komunie, czyli w latach '90-tych.
Może jedno i drugie?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Ani jedno ani drugie. W Polsce 20 mln ludzi ma dostęp do auta. Nie ma bata żeby nie było pośród nas chamów. Proste zasady statystyki. Różnica jest taka że teraz mamy internet i można wszystko publikować i jest reakcja emocjonalna społeczeństwa.
Borys, pokaż na mapie anatomicznej putina gdzie cię Zeleński dotknął i jak mocno