Haha. A skąd OBOP wie, jakie wykształcenie ma respondent? Dyplomy sprawdza?
(...)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Mi wystarczy, że artykuł napisany przez tvn to już wiem że to manipulacja
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd
W dodatku, zakompleksionymi debilami, o czym świadczy brandzlowanie się tytułami naukowymi swoich (np. dr Nawrocki). Szczególnie w PiSie. A już te rozmodlone gnojki z Radia Maryja mają na tym punkcie kompletnego p🤬lca. Dowód, że religijność nie idzie w parze z wykształceniem, ani z rozumem.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Czyli się poddajesz, nie udowodnisz, że to fejknius bo to są fakty. Notabene potwierdzane przez wszystkie ośrodki badań i wszystkie niezależne media przez ostatnie kilkanaście lat.
Wyznawcy pisu i konfy - jesteście debilami bez szkoły, pogódźcie się z tym, albo podciągnijcie edukację, to wam się zmieni światopogląd
Ja się nie muszę poddawać bo nie brałem udziału w dyskusji, stwierdziłem jedynie że TVN nie jest obiektywny ani trochę.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.