Jak mam być szczery to chyba banda pedofili i ludzi, których swedzi jak to oglądają ma jakiś problem. Ja tutaj nie widzę, żadnego erotyzmu (zaraz ktoś napisze, ze jestem pop🤬lony, ale, tak taniec wykonywany przez dojrzale kobiety z cycem i zaokrąglona pupcia może być erotyczny). Taki taniec co najwyżej może być niesmaczny badz żenujący no i raczej taki efekt ma wywoływać. Ahh to lapanie ludzi na marketing i lewacko prawackie wojny. Niech sie lepiej katozjeby, zajmą realnym problemem pedofilii w kościele <3 no chyba, ze im sie podobały te zabawy z dzieciństwa.
Przeraziło cię, że ci dyga na widok innego chłopa ? A tak serio to Netflix jest po prostu c🤬jowy, ja wole placic za HBO
Serio? Nic erotycznego nie widzisz w r🤬ach kopulacyjnych? Jeszcze może nie zdajesz sobie sprawy z tego co robią lewymi rękami w 0:41
Żeby zobaczyć o co tyle szumu, postanowiłam obejrzeć film. Niektórym też radzę, bo ten film to dramat poruszający kilka ważnych tematów.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.