Prawda?
Tak jakby i ruscy i ukry byli ulepieni z tej samej gliny (gówna). Fajnie, że w końcu to sam przyznałeś
Widzisz, mogłem tu dodać jeszcze kult niektórych AK-owców, słynnego Wołyniaka, Burego i innych, którzy są bohaterami w naszym kraju.
Historia danego państwa wpajana jest ludziom do łba od dzieciństwa, więc jaki może wyglądać kult człowieka, boga czy innych, nie zgodnie z wychowaniem?
bliżej nam do Ukraińców niż kacapów, bo polska i ukraińska krew jest mocno zmieszana, a dlaczego to warto zajrzeć do historii, choćby Beskidu Niskiego, Bieszczadów, ale i ukraińskich ziem na wschodzie, gdzie Polak często był panem i władcą i rękę miał ciężką dla miejscowych
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemmotylek w dupie wyszedł na totalnego przygłupa pisząc o tym, że Ukraińcy lubią widły, dzieci itd., zresztą to debil bez pojęcia i mózg nierozwojowy
ale bliżej nam do Ukraińców niż kacapów, bo polska i ukraińska krew jest mocno zmieszana, a dlaczego to warto zajrzeć do historii, choćby Beskidu Niskiego, Bieszczadów, ale i ukraińskich ziem na wschodzie, gdzie Polak często był panem i władcą i rękę miał ciężką dla miejscowych
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCiekawym jak ten polmongoł będzie sp🤬alał, jak za parę lat russkie zapukają do niego?
Jesteś tak głupi że nie ma słów aby to opisać. Uważam iż jesteś tchórzliwą otyłą ciotą na garnuszku dwóch ojców.
Zmień nicka na „Sraka”
Powiedz, jak jakieś silne państwo zacznie napadać inne kraje jeden za drugim i jak już nie będzie kolejnej "zagranicy", to gdzie cioty takie jak ty będą sp🤬alać?
Wrzucać takie komentarze potrafią tylko niewychowane przygłupy i potomkowie chłopów pańszczyźnianych. Żebyś Ty mógł żyć i żreć jak typowy rurkowiec, ktoś inny musi walczyć. Ja zwróciłem jedynie uwagę, że akurat Ukraina przed niczym nas nie chroni, bo Rosja gdyby chciała to by ją dupą wciągnęła dawno temu. Nie zrobiła tego bo jej się to po prostu nie opłacało. Przez cały okres trwania tej wojny strona atakująca ma mniej żołnierzy w strefie działań niż strona broniąca się xD Nowe granice ustalono dawno temu, a teraz małe siły jedynie je korygują.
Pomijając fakt że masz rację w sprawach społecznych, to jesteś zdrajcą, urodziłem się na tej ziemi i za nią i za rodzinę będę walczył a tobie i polityką może nawet sam osobiście odrąbie głowę i pójdę za to do raju