Ten polaczek otarl sie o smierc i nawet o tym nie wie. Typ rozszarpalby go jak niedzwiedz gdyby nie hamowal emocji. Widac po nim
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówW zasadzie to idealna charakterystyka kacapii - kult Stalina, Lenina, Dzierżyńskiego, II WŚ, mordowania Polaków itp
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemPowiedz, jak jakieś silne państwo zacznie napadać inne kraje jeden za drugim i jak już nie będzie kolejnej "zagranicy", to gdzie cioty takie jak ty będą sp🤬alać?
A ty serio chcesz oddawać życie za Tuska/Kaczyńskiego i ich poj🤬e geopolityczne pomysły nakierowane wyłącznie na to, żeby się samemu nażreć u koryta za podatki? No to k🤬a gratuluję braku rozumu i godności człowieka. Kiedyś byłem patriotycznie nastawiony, dziś już nie mam złudzeń. Dorosłemu, zdrowemu facetowi ten kraj nie ma nic do zaoferowania. Może mu za to wszystko odebrać. Według wszelkich możliwych statystyk, faceci w tym chlewie osranym gównem mają najbardziej przej🤬e ze wszystkich krajów kontynentu. Czy do was to k🤬a dociera, wy p🤬lone mięsa armatnie, że wiedziecie c🤬jowsze życie niż w najbardziej sfeminizowanych krajach świata? Zarabiacie mniej niż kobiety, pracujecie od nich dłużej, żyjecie krócej (bo kobiety mają głęboko w piździe wasze raki jąder itd), podejmujecie niebezpieczniejsze prace, musicie umierać na wojnach, dostajecie wyższe wyroki karne, rozwód to praktycznie zawsze wasza wina a po nim możecie zapomnieć o własnych dzieciach choćbyście się zesrali. K🤬a, prawo pracy przewiduje dla was większe ciężary do noszenia, za co nie dostaniecie posiłków w pracy na koszt pracodawcy - w przeciwieństwie do kobiet. Takie rzeczy nie mają nawet logicznego sensu. I wam się lampka nie zapala, że jesteście p🤬lonymi niewolnikami? A obecna minister ds. równości mówi, że jeszcze nie wie w którym kierunku będzie się to wyrównywało xD no ale wy chcecie umierać za ten k🤬idołek. Wasza sprawa. Ja się pierwszy ustawię w kolejce do kolaboracji z okupantem. Będę donosił jak poj🤬y. Nie na Żydów, bo ich szanuję bardziej niż mieszkańców tego kraju. Ten kraj od początku swojego powstania wojuje z każdym swoim sąsiadem i z wrogami wewnętrznymi, to są nadludzie, nowocześni Spartanie. Tylko właśnie na was będę donisił. Bo lubicie być j🤬i w kukle, homofobiczne pseudopedały. Nie za jakąś mityczną Rzeczpospolitą, która istniała do 1926 roku. Tylko za polityków, którzy znowu sp🤬olą do Rumunii jak w 39`, a potem rozp🤬olą waszymi rękami pół stolicy jak pięć lat później. Nawet mi was nie jest żal. Bo trzeba mieć ujemne IQ, żeby takich rzeczy nie dostrzegać. Przy pierwszym wystrzale wywożę rodzinę za Odrę, do cywilizacji, a zaraz potem wracam tutaj jeździć na waszych garbach. Ha tfu wam w mordy.