Było was dwóch (forma poprawna obaj) czy dwoje (forma poprawna oboje)?
Czepiam się, ale to razi po oczach. I nie tłumaczcie mi, że w necie można pisać jak się chce, bo to ch*ja prawda. Albo się zna polski język, albo się włącza sprawdzanie błędów i poprawia swoje wypociny.
Oddać normalnym rodzicom. Odezwał się człowiek normalny, co wszystkich na sadisticu wyzywa od p🤬d jak nie podzielają jego zdania. I ty mnie nazywasz hipokrytą czereśniaku
W związku z wyreżyserowaniem filmu przez członka rodziny i opublikowaniu w internecie wizerunku małoletniego bez wiedzy rodziców , sprawa strafiła do prokuratury , proszę o usunięcie filmu ze strony sadistic.pl i zaprzestanie rozprzestrzeniania filmu .
Każdy będący w posiadaniu filmu i rospowszechnianiu go bedzie sądzony z ustawy art. 81 ust. 1 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2014, poz. 121).
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
W związku z wyreżyserowaniem filmu przez członka rodziny i opublikowaniu w internecie wizerunku małoletniego bez wiedzy rodziców , sprawa strafiła do prokuratury , proszę o usunięcie filmu ze strony sadistic.pl i zaprzestanie rozprzestrzeniania filmu .
Każdy będący w posiadaniu filmu i rospowszechnianiu go bedzie sądzony z ustawy art. 81 ust. 1 Kodeksu cywilnego (Dz. U. z 2014, poz. 121).
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
Z jednej strony dziwnie się patrzy na takiego dzieciska, z drugiej strony myślę, że jest odpowiednio wychowany pod dzisiejsze czasy i nie da sobie chłopak w kaszę dmuchać. Niestety wychowywanie dziecka na dobrego czlowieka, to tylko robienie mu krzywdy.
Pełnomocik rodziny
Anna Wierzchowska.
500+ wy k🤬y patologiczne !!!!!!!!!!! j🤬 bachora,,,,,,,,,,,,
I na takie gówno idą moje pieniądze na j🤬e 500+
Pokolenie PiS.
Brawo patusy
Jakbym widział TB303 i jego patologicznego gówniaka
Boże, moja stara za takie coś to by mnie kablem razem z podłączonym prodziżem nap🤬lała ...