Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Teraz to wymyślają te zabawki, za szczyla to się tylko bawiłem sławetnymi pistoletami na kulki które dostępne były na wszystkich festynach czy świętach kościelnych. Wtedy się szczelało a nie teraz kuźwa tablety i inne gówna
To nie wiem w jakiej piwnicy ty się wychowałeś że nigdy nie widziałeś pistoletu na strzałki które co prawda były c🤬jowe ale to co tu widzisz to po prostu zajebiście rozwinięta forma tego szmelcu z którą naprawdę da się coś ugrać. Sam bym chętnie polatał z takim szpejem jak na filmie i ponap🤬lał for fun, najchętniej w takiego barana jak ty który dobrą zajawkę zwala na pokolenie tabletów. Jebnij ty się w czerep i przestań pić do czegoś na siłę. Chyba że próbujesz trollować to po prostu goń się leszczu
Fejk ! 1. Ta niby krew to ketchup, 2. Ten mop rozleciałby się od uderzeń tego miecza, 3. Mopem tak człowiek nie da się przebić i nie widać na nim krwi, 4. Dziś mamy 11 września ! Przypadek ? Mówi to coś wam ?
Chłopaki się zajebiście bawią. Możecie mnie wyzywać od nerdów, mam wyj🤬e, z chęcią wziąłbym udział w takim filmiku Zajebista zabawa musi być przy kręceniu takiego czegoś
A i efekt końcowy wymiata