Rosja ma swoje plusy i minusy. Nawet jeżeli mapa zmieniła by wygląd [Rosja podbiłaby Polskę] to życie pod okupacja by mi nie przeszkadzało. Minusami Rosji jest służba zdrowia i alkoholizm, zaś plusem jest prawo gdzie nawet np. 12 letniemu szczylowi któremu zapragnęło się zostać gangsterem nie idzie do klasycznego poprawczaka, a do gułagu i to mi się podoba.
Rosja ma swoje plusy i minusy. Nawet jeżeli mapa zmieniła by wygląd [Rosja podbiłaby Polskę] to życie pod okupacja by mi nie przeszkadzało. Minusami Rosji jest służba zdrowia i alkoholizm, zaś plusem jest prawo gdzie nawet np. 12 letniemu szczylowi któremu zapragnęło się zostać gangsterem nie idzie do klasycznego poprawczaka, a do gułagu i to mi się podoba.
Popełniasz kardynalny błąd myślowy - uważasz, że okupant traktuje narody podbite na równi jak swój własny... Co jak co, ale my, Polacy, chyba mieliśmy za dużo praktyk w tym temacie...
Doskonale wiem co napisałam. Jeżeli tego nie pojąłeś, to nie dość, że sam masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, to w dodatku znajomość anatomii u Ciebie kuleje.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.