@up
Skoro film fabularny i zdarzenia nigdy nie miały miejsca to by myśleli, że II WŚ nie byłotrzeba rozgraniczyć ludzi myślących i zj🤬ych. Ja czy Ty to zrozumiem, ale 20 innych już nie. To tak samo jakbym wziął 20 sadoli na popijawę takich normalnych sadoli ^^ to gwarantuje Ci, że 18 by normalnie funkcjonowało, a 2 po wypiciu by zaczęło r🤬ać kozy
zjeby są wszędzie, nic się nie poradzi ;/
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgpodpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzDUST DEVIL, Ruskie zaraz po wyjściu na jaw zbrodni katyńskiej zrzucili winę na niemców co i tak nie jest usprawiedliwieniem dla samych niemców!
Znam historięAle jak to ma się do tego co napisałem? Przecież ja się pytam jakim cudem po przeczytaniu NIE można stwierdzić, że Polska jest winna drugiej wojny? Sorry, że się uczepiłem, ale parę razy czytałem NIE i tematami numeru były satyra pokroju "Czy chcemy prezydenta kurdupla?" (w odniesieniu do Lecha kiedy jeszcze nie był prezydentem). A Angora to zbiór artykułów z różnych gazet i najczęstsze tematy to "Zaczadzenie w Dąbrowie Górniczej" czy inne tematy stricte z życia kraju. A Ty twierdzisz, że po przeczytaniu takich gazet ludzie zaczynają wierzyć w "alternatywną historię". Tylko o to się pytam
![]()
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOczywiście a Polacy nawet palcem nie kiwną. Bo musimy być prozachodni proeuropejscy, pro lewicowi, pro tolerancyjny. Tylko dlaczego to wszystko kosztem naszej tożsamości? Mam 18 lat i gdyby nie olimpiady z historii i wyjątkowo dobry nauczyciel, byłbym jak niektóre osoby z mojego LO uważające ten serial za coś dobrego bo pokazuje PRAWDĘ. Wiem, ze trudno w to uwierzyć, ale tak jest... Może powinniśmy oddać nasz kraj niemcom, może wtedy będziemy szczęśliwi? Bycie niemcem jest w końcu lepsze...
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Co, niektórzy czytelnicy takich periodyków jak GejzetaAborcza, NIE(t) czy Angora już w to wierzą. [że Polska jest winna napaści niemiec na PL w 39' - dop. autora]
No może dlatego, że NIE(t) założył komuch? Hmmm? NIE(t) to PZPRowska gazetka.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Na pytanie "dlaczego?" dostaję odpowiedź:
Ale ty jesteś idiotąty wogole kiedykolwiek miałeś NIE w rękach? Pewnie nie, ale swój prawicowski bełkot i tak musiałeś wepchnąć na siłę. K🤬a, nie to gazeta satyryczna i komentuje to co OBECNIE dzieje się w PL. Nigdy nie napisali nic, co by nawet wskazywało, że Polska jest w jakimkolwiek stopniu winna drugiej wojnie czy agresji niemiec, no ale jeśli jesteś aż tak pewien, że po przeczytaniu NIE niektórzy zaczynają wierzyć w winę Polski to daj konkrety. To samo Angora, k🤬a wasza mać. Za dużo "Uważam Rze" się naczytałeś i ci już mózg wyprało
![]()