juderaus napisa艂/a:
e strzepotaj kapucyna bo opisujesz 艣wiat o kt贸rym nie masz bladego poj臋cia. Ludzie, kt贸rzy latali , lataj膮 i b臋d膮 lata膰 na coraz to nowszych i lepszych koniach a Ty do ko艅ca 偶ycia b臋dziesz wrzuca艂 swoje wywody podparte b贸lem dupy i sw臋dzeniem rowa.
Nie obra偶aj koni, bo akurat konna jazda to 偶adna szkoda dla spo艂ecze艅stwa. Podobnie jak rajdy na OESach, skutery wodne, sportowe samochody na torze, offroad, motor贸wki, 偶agle, narty, wszystko to robi艂em lub robi臋 i jeszcze wiele wiele innych rzeczy. Nawet czasem si臋 i crossem czy quadem przejad臋 na zamkni臋tej imprezie, sza艂u wielkiego nie ma, ale mo偶e by膰, mo偶na si臋 co najwy偶ej lekko po艂ama膰. Ale was k馃がa barany nigdy nie zrozumiem. Bo cho膰 rozumiem 偶e kto艣 nie ma pieni臋dzy a chce adrenaliny, ale naprawd臋 s膮 inne sposoby ni偶 debilizm jakim jest zap馃がlanie 艣cigaczem, to jest rowerem z wielkim silnikiem publiczn膮 drog膮, stwarzaj膮c zagro偶enie dla siebie i innych. Zero szacunku dla cudzego a nawet w艂asnego 偶ycia ma dla mnie tylko prawdziwie nic nie warty nikt. Sam nie wiem czy jeste艣cie dla mnie bardziej 偶a艂o艣ni czy 艣mieszni.