.
Obrazek
![]()
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<W ciemno stawiam dych臋, 偶e si臋 k馃がa niczego nie nauczy.
Dzi艣 mia艂em z takim dziadem "kolizj臋". Jebn臋li艣my si臋 lusterkami. Jemu rozj馃がo i pot艂uk艂o ca艂kowicie a mi tylko zgi臋艂o i bez szk贸d (dzia艂a mechanizm sk艂adania, ruszania, szk艂o nietkni臋te i bez rys na lakierze).
Wychodz臋 i m贸wi臋 mu czy k馃がa znak贸w nie widzi, 偶e mam pierwsze艅stwo a ten si臋 pruje i produkuje.
M贸wi臋 mu, 偶e zw臋偶enie i znaki s膮 od jego strony i od mojej kto ma pierwsze艅stwo a ten debil zap馃がla艂 drog膮 szerok膮 na 3 metry dobre 50km/h.
Pytam czy si臋 rozje偶d偶amy czy mam dzwoni膰 po policj臋 i aby dosta艂 500z艂 mandatu bo ju偶 mnie wk馃がia艂.
No i zamiast grzecznie "przepraszam" czy cokolwiek to "jed藕 ju偶 st膮d" wk馃がiony.
Te偶 na bank si臋 c馃がj niczego nie nauczy艂 ale przynajmniej nowe lusterko b臋dzie musia艂 kupi膰 ca艂e 艂膮cznie z wk艂adk膮 bo i obudow臋 sobie rozj馃が i lustro.
Jemu chodzi艂o o "za zbyt p贸藕ny" ale napisa艂 to debilnie po prostu.
Mandatu nie dostanie osob贸wka poniewa偶 motocykli艣cie nie wolno min膮膰 tak tego VW passata. Gdyby VW passata nie by艂o lub tamta osob贸wka na podobnej zasadzie przywali艂a w paska to tak, ale motocyklista nie mo偶e by膰 po艣rodku 2 pas贸w, mo偶e by膰 za passatem i go poprostu wymin膮膰 i wtedy jest za osob贸wk膮 i nie dostosowa艂 si臋 motocyklista do tego co si臋 wydarzy艂o, albo motocyklista nigdy nie znalaz艂 si臋 na pasie lewym co oznacza 偶e by艂 za Passatem i audi mia艂o prawo go nie widzie膰 przy takim manewrze mini臋cia.