Lordzik92 napisał/a:
Ja sie zastanawiam czy by nie obstawic tego Scole, zaklad kombinacyjny Scola+kandydat z Wloch+imie Peter to kurs 33:1, calkiem ladnie by to wygladalo przy ewentualnej wygranej XD.
(...)
Ja tam obstawiłem swoje 30 srebrników dzisiaj 7/1 (+ zwrot postawionej stawki) - bez kombinowania, bo u konkurencji mieli już 7/2
Din napisał/a:
@Anarchangel
No i c🤬j z tego? O naszym też pisano teorie spiskowe. O każdym papieżu pisano teorie spiskowe mimo że nic się nie działo co by na to wskazywało. Ten artykuł miał tylko farta że wyszedł niedługo przez abdykacją.
...jasne nie było spisków, JP2 postrzelił się sam, dwa razy - bo za pierwszym nie był pewien?
List po niemiecku z Watykanu przychodzi do redakcji gazety - mógł im zejść dzień na tłumaczenie, przygotowanie do druku oraz zanim został odnotowany przez media na całym świecie. Co by znaczyło, że minął dokładnie rok - czas dawany w liście papieżowi zanim zostanie zamordowany. Po czym papież nieoczekiwanie abdykuje, co najmniej jakby chciał zapobiec wieczornemu zawałowi serca. Nie twierdzę, że tak jest - rozważam i pozostawiam umysł otwarty.
...czego najwyraźniej trudno ci zrozumieć, wobec czego proponuje byś się po prostu odp🤬lił