Ork gdybyś oglądał lub czytał to co w linkach to byś nie pytał.Wyj🤬em argumentacje na kilka stron a4 do ciebie i czesia i mi wyj🤬o cały tekst także teraz będzie krótko.
Urządzenie ma na celu zasymulowanie plazmy w warunkach laboratoryjnych by móc ją badać, mierzyć,bawić się nią co tam k🤬a chcesza skoro 96% obserwowalnego świata we wszystkich skalach składa się właśnie z niej to ja nie widzę w tym niczego głupiego czy nieprzydatnego.
Gdzie ja ci k🤬a debilu pisałem,że jestem naukowcem czy też chce nim być i tworzyć jakiekolwiek urządzenia?
Jedź po kolesiu,który swoimi dokonaniami z roku na rok przebija się coraz dalej co tylko potwierdzają jego conowsze publikacje i zdobywanie uznania o dziwo w mainstreamie a tymczasem spuszczaj się w zmurszwiałą skarpete.
Czesiek a wrzucaj go gdzie chcesz nawet do wora z płaską ziemią(swoja droga sprobuj go zdebunkowac, ja szukalem k🤬a po calym necie, polecam ci rational wiki a plaskoziemcow to na uniwersytecie yt czy google zdebunkujesz po 5 min szukania) czy czym tam chcesz to tylko świadczy o twoim poziomie sp🤬olenenia

oglądałeś jego wystąpienia w cognos czy grenzwissenschaftler symposium?I cie nie zszokowal?No to nie zrozumiales o czym nawija.Poprostu.
P.S.Zauważyłem, że spod poprzedniego tematu o nim zniknęło koło 30 postów.Nu nu nu.Tam zawarta była racjonalna argumentacja stąd też taki opis w tym temacie o nie powtarzaniu się.Powtórzę jak będę musiał.