działa na korzyść rosji. jeżeli za darmo, to tym gorzej.
Czy Braun to ruski agent to mnie jebie ale żeby go bronić to na prawdę trzeba mieć naj🤬e. Przecież to debil i najwieksza zakała Konfederacji.
Zobaczyłem tytuł obrażający Pana Brauna i to mój pierwszy komentarz tutaj. Nie mogłem przejść obok tego obojętnie. Każdy kto twierdzi, że Pan Braun jest ruskim agentem jest w wielkim błędzie. Przecież Pan Braun doniósł sam na siebie aby go prześwietlono pod tym właśnie kątem. Wiedzę, że wśród oglądających tą stronę są również ameby zmanipulowane przez TVN była TVP PiS. Otóż zanim wyleje się z was umysłowe szambo w którym się taplacie to zaczerpnijcie trochę wiedzy i zweryfikujcie informacje. A od Pana Brauna wara bo gamonie powinniście być wdzięczni, że mamy takiego człowieka w naszym kraju. Ja p🤬le jakie jest zidiocenie w śród was to ręce opadają. Murem za Braunem!!!!!
Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Skoro masz dowody na ruską agenturę Grzesia, to śmigaj ze zgłoszeniem do prokuratury, jak nie ,to przestań powtarzać te debilne, oklepane teksty.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Skoro masz dowody na ruską agenturę Grzesia, to śmigaj ze zgłoszeniem do prokuratury, jak nie ,to przestań powtarzać te debilne, oklepane teksty.
Ameryki tym newsem nie odkryłeś, bo stare jak świat.
Rozumiem, że jak tusek spacerował z putinem po molo, z merkel pod pachą w berlinie, przybijał piątkę z natanjahu i obamą, to wniosek może być dla ciebie tylko jeden... agent rosyjsko-niemiecko-USraelski?
zachowam się jednostandardowo...
Jeśli okopress wyciaga za ciebie wnioski... to musisz być żydowsko-tęczową k🤬ą i to taką dosłowną k🤬ą
Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Tyle żę Braun nie jest daunem w przeciwieństwie do autora wstawki. Wiele mu zarzucali ale ostatecznie nie znaleziono podstaw prawnych do ukarania. Przy takiej nagonce nie mogli mu nic zrobić
Jeśli żródlem Twojej wiedzy jest okopress, to nie ma sensu czytać wypowiedzi. Miłego dnia życzę.
Dla pewnej równowagi mógłbym wrzucić setkę zdjęć gauleitera Tuska z samym generalissimusem Putinem.
O sprawie słyszałem dawno od znajomego, a zdjęcie teraz wziąłem z google grafika - to o czym piszę jest faktem, dookoła faktów mogą być różne opinie.
Ja przedstawiłem fakt, poparłem zdjęciem na dowód, wszystko do zweryfikowania samemu.
To że w ogóle twoją pierwszą reakcją na fakt sprzeczny z twoim wyobrażeniem rzeczywistości jest wyparcie i zmiana tematu na twoją subiektywną niechęć (do obiektywnie lewackich) mediów które między innymi (prawicowe źródła tak samo raportowały tego newsa) nagłaśniały tę aferę wskazuje na twoją niezdolność do zmiany opinii i wyciągania wniosków.
Jak już komuś pisałem, polecam film, świetne wprowadzenie do poruszania się w sferze informacyjnej:
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.