Ja jebię, co za ciemna masa -_- K🤬a, palcie sobie chociażby flagi Związku i Swastyki na rynku w mieście, gówno mnie to obchodzi, ale cmentarz, czy to niemiecki, czy to polski, czy radziecki czy żydowski to miejsce szczególne (niektórzy uważają, że jest w nim nawet coś ze świętości) i takie rzeczy są po prostu nie na miejscu.
No ale "patryjoci" jak zwykle wykazali się
No i najbardziej mnie bawi, że wielcy cebulaccy patryjoci tak usilnie "walczą" z komuną, a sami wyznają doktryny, przez które niemcy zaj🤬i im pradziadków
Na koniec tylko wspomnę słowa Prokopa w Wprost, co kiedyś powiedział bardzo mądrze: "Ruchy narodowe to papierek lakmusowy zdrowia państwa - kiedy w państwie jest dobrze, to ONR i jemu podobne ścierwa siedzą cichutko i jedyne co robią to naklejki rozklejają. Ale kiedy w państwie jest źle, to nagle te ruchy zaczynają być popularne i się panoszą, propagując najczęściej hasełka rodem z III Rzeszy. Na początku lat 90' pełno było narodowców w glanach, bo było ciężko i teraz znów dochodzą do głosu. Jak sytuacja znów się unormuje, to znowu stracą poparcie".
dagins, nigdy sierp i młot nie będzie do końca zakazany, bo jest to oficjalny symbol w krajach pokroju Chin czy Wietnamu i banowanie tego symbolu psuje z nimi stosunki (wszak Azjaci mają p🤬lca na punkcie symboliki, a co dopiero oficjalnych symboli państwa):