Wysłany:
2012-11-17, 9:40
, ID:
1576138
2
Zgłoś
Chciał dobrze, ale złym sposobem taka prawda.
i c🤬j wam w dupe. Wp🤬laja sie araby, zydzi do europy i europejskiej kultury, w dodatku probuja udowodnic, ze ich wiara jest najwazniejsza i k🤬a katole im na to pozwalaja bo nietolerancja, bo antysemityzm, bo anty, anty , anty. C🤬j mnie to obchodzi!!! K🤬a jakiemus czlowiekowi wierzacemu w cos innego przeszkadza krzyz w szkole i go zdejmuja. Poj🤬o ??? nie wierzy to niech nie patrzy. Co za pop🤬lony swiat! gdzie przodek ciemiezonego, K🤬A przedstawicel kraju, w ktorym ludzie tracili zycie za prawde i wolnosc nie potrafi oficjalnie powiedziec, ze to p🤬lone niemcy chcieli rozp🤬olic swiat !! bo oni nie uznaja tamtych niemcow za niemcow tylko za nazistow, NIE K🤬A TO BYLI NIEMCY tacy sami jak teraz i tacy sami niemcy jak teraz uwazali sie za najczystsza rase!! araby k🤬a chca byc oficjalnie uznawani za mniejszosc i miec prawa, ale nie maja praw za to , ze k🤬a min. rozj🤬i WTC i za to, ze oni sami nie rozumieja swojej religii bo oczy im przeslania j🤬a nienawisc do nieczystych. Co do tych j🤬ych niewdziecznikow zydow nawet nie bede sie wypowiadal. w 39' pewnie ostrzej by potraktowali czlowieka, ktory zareagowal jak breivik i pewnie by sobie pluli w brode, ze nie zauwazyli problemu. Gdybym mial jakakolwiek bron to rozj🤬 bym kazdego araba jakiego bym spotkal, bo to jest teraz najwiekszy problem dla nas europejczykow. Moi znajomi wola k🤬a j🤬ego kebaba od p🤬lonych pierogow!!!!!!!!! j🤬e "polaczki"jak ktos sie spina o takie okreslenie to jest pseudo patriotom, bo k🤬a POLACY albo nie zyja, albo maja po 90 czy nawet wiecej lat i moze jestem tylko po zawodowce i nie wiem zbyt duzo, ale kocham swoj kraj i kulture i nikt mi k🤬a nie powie, ze takie sk🤬ysyny zasluguja na tolerancje, a wy okazujcie swoj patriotyzm poprzez wklejanie "prawdy" na fora internetowe zamiast wyjsc na ulice i rozp🤬olic ten rzad i ta cala pseudo europe w p🤬du. Niech w Polsce ktos rozpieroli stu niewinnych ludzi, w tym Polaków i naszych przyjaciół, nawet nich mnie zajebia, ale niech europa zauwazy ten problem.