@Up racja
@upSamudaripen
ale z tobą sie nie zgadzam jezeli hodzi o patryjotyzm
i nie mam na mysli pojebów typu romatycy ,
flaga i godło to częśc naszej dumy , popatrz jak us-aniec traktuje flagę to dla niego największa swietośc jaka jest , nie Będziesz j🤬y debilu k🤬a mac orła nazywał kobucikiem a mojej flagi szmatą , szmatą to była twoja matka która niweiem z kim się pusciła że takie gówno wydała na świat . A jak jesteś za tempy co to jest prawdziwy patryjotyzm to sorr choc patrzac na to ze masz wpisane 80 pokazuje żeś p🤬da a nie uzytkownik
nie znam żadnej starszej osoby czy to komuch czy nie który na polską flagę by szmata powiedział , nikt to powód do dumy
jesteś ze śląska to chyba nie wiesz co to polska ty tylko żyjesz w którymś tam landzie niemiec(przynajmiej tak uważasz , myślę żeś nawet w lo jeszcze nie był moze jesteś w 2 klasie lo ale napewno jestes przed maturą wiec zamknij ryj skoro jescze tego nie ukończyłeś jak ukonczysz jesli ukonczysz to coś napisz.
a jebie mnie to że będa miał za ciebie warna głupi h🤬ju
To już nie chodzi o to "co będzie na sprawdzianie" tylko żeby wiedzieć cokolwiek. Pasuje ogólnie wiedzieć co to było Podziemie i tajne nauczanie, niekoniecznie wymieniać nazwiska i daty. Ja to traktuje na równi z rzeczami typu: obecny prezydent nazywa się Komorowski, metanolu lepiej nie pić, piramidy są w Egipcie. Podstawowa wiedza nie boli.
No i c🤬j ci po takiej wiedzy!? Wp🤬lają ci do głów takie niepotrzebne gówna, które raczej powinny być w formie ciekawostek, a nie wiedzy obowiązkowej.. Ktoś chce to wiedzieć to niech sobie poczyta, a jak go to gówno obchodzi to go to gówno będzie obchodzić do końca życia..
No widzę, że faktycznie na języku polskim się nie skupiałeś za bardzo
@Up cracer95 i co k🤬a masz z niej zlewe , jak byś k🤬a tyle nad tymi j🤬ymi zadaniami do h🤬j wie co matury siedział to tez tak byś wiedział , w porównani do matmy i fizy biologia to wielka jaebana zagadka k🤬a mac nie te słowo co w kluczu a inne i h🤬j nima punktu , a ty mi k🤬a powiedz po h🤬j ma lekarz/inrzynier/fizyk o tym wiedziec co no powiedz .
jedynie tzw wiedza ogulna ma sens jak chcesz do 1z10 iśc a jak nie to jeb wszystko na około i skup sie na jednym ale moim zdaniem to pok🤬ieni aby bio,chem,fiz,geo do jednego wora wp🤬lać w LO k🤬a to przedmoty rządące światem + matma ale matma jest jak matma bez niej nie ma reszty przedmiotów, a w to miejsce jakies h🤬jowe opisy co to spoleczniośc albo historyjki z dupy wzięte albo k🤬a nauki o poj🤬ym jezyku albo k🤬a kultusze na h🤬j to na h🤬j na h🤬j