Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Słuszna akcja, te pedały z podstawówki puszczający gównohopy idoli spedalonych w rurkach na maksa w tych głośniczkach zamiast zainwestować w słuchawki.
Prawidlowo. Mam taka samą ochote wyj🤬 w kły jak rozkładam sie na końcu plaży gdzie nikogo nie ma żeby odpoczac i pokontemplować zimnego pilsa a tu sie zjawia trzech pajaców z głosnikiem i mi psuje efekt łona natury. Nie wiem jak wam ale moja cierpliwosc sie konczy a jak wiadomo psychol potrafi odpalić bez ostrzeżenia
łatwo się zwycięża jeżeli przeciwnik ma buty narciarskie i ledwo się rusza jedna szansa pociągnąć ze skorupy po piszczelach i połamać nogę na starcie inaczej gleba pewna