Ale mnie wk🤬ia pitolenie w ciemno o polskiej służbie zdrowia w aktualnej sytuacji. Ośrodki zdrowia normalnie przyjmują pacjentów którzy tego wymagają. Na teleporadę można poczekać ale góra parę dni. Inne choroby dalej się leczy, tyle, że trochę dłużej trzeba poczekać np. na przyjęcie do szpitala. Ale siedzą takie k🤬y, szczury piwniczne przed komputerem, nic nie wiedzą o świecie tylko powtarzają jakieś dyrdymały jak to się na katar umiera, bo leczony jest tylko Covid. Leczyłbym wasze głowy takim młotkiem, chociaż wiem że bezskutecznie
Ale mnie wk🤬ia pitolenie w ciemno o polskiej służbie zdrowia w aktualnej sytuacji. Ośrodki zdrowia normalnie przyjmują pacjentów którzy tego wymagają. Na teleporadę można poczekać ale góra parę dni. Inne choroby dalej się leczy, tyle, że trochę dłużej trzeba poczekać np. na przyjęcie do szpitala. Ale siedzą takie k🤬y, szczury piwniczne przed komputerem, nic nie wiedzą o świecie tylko powtarzają jakieś dyrdymały jak to się na katar umiera, bo leczony jest tylko Covid. Leczyłbym wasze głowy takim młotkiem, chociaż wiem że bezskutecznie
prezynajmniej go przyjeli... w polsce czekalby 3 tygodnie na teleporade a w tym czasie lekarze dodatki za covid pobieraja, maja dyzur w szpitalu na NFZ platny 200% a w tym czasie siedza w prywatnym gabiniecie i kasuja po 200zl za wizyte. Po jednym takim duzyrze lekarz ma tyle co przez miesiac by wczesniej nie nachapal - i tacy lekarze maja mowic prawde, ze plandemia jest mocno przesadzona? heh
A p🤬lisz pan jak potłuczony.
serio, jak nie masz NIC madrego do powiedzenia to sie nie udzielaj, zrob to dla wszystkich - dla siebie i naszego dobra.
- nie czeka się 3 tygodnie na teleporadę, w ciągu ostatniego roku 3 razy musiałem z tego korzystać, szybciej miałem rozmowę niż normalnie się umawiałem na wizytę
- nic nie stoi na przeszkodzie abyś przyjął się jako kierowca karetki czy sanitariusz. Będziesz zarabiać te krocie w trakcie miesięcy czekania na teleporadę
i last but not least... Czy ty k🤬a umiesz liczyć?? jeden dyżur 200% płatny to zarobek więcej niż miesiąc?
Masz jeszcze coś "madrego" do napisania?