Zasadniczo nie przepadam za kilkuminutowymi filmami. Ale ten obejrzałem z nieukrywaną przyjemnością. No i brawo dla panny, której w nerwach aż cycek wyskoczył. Ma większe jaja, niż wszyscy rurkowcy razem wzięci.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Zasadniczo nie przepadam za kilkuminutowymi filmami. Ale ten obejrzałem z nieukrywaną przyjemnością. No i brawo dla panny, której w nerwach aż cycek wyskoczył. Ma większe jaja, niż wszyscy rurkowcy razem wzięci.
Już się pierwszy podnóżek uaktywnił. Nie wytrzymał i musiał splunąć na jakiś hipotetycznych mężczyzn mimo że jeden na filmie już odwalił więcej roboty od łaski. Tfu
Już się pierwszy podnóżek uaktywnił. Nie wytrzymał i musiał splunąć na jakiś hipotetycznych mężczyzn mimo że jeden na filmie już odwalił więcej roboty od łaski. Tfu
Właściwie to wyswiadczyłeś mi przysługę. Moją żona twierdzi, że nie tylko jestem arcy antysemitą, rasistą, ale i mizoginem. Pokazałem jej twój komentarz, który wyraźnie zadaje kłam jej twierdzeniom.
Ale z tym Tfu to trochę przesadziłeś 😁