Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"Ani jednej kropli"? Zastanówcie się, podczas przechylania butelka jest zanurzona - co za tym idzie, browar ze środka osiądzie na zewnętrznej części szyjki. Zmarnowane kilka kropel, a to jest niedopuszczalne.
W taki sposób nalewa się piwa z osadem (np. pszeniczne, miodowe, itp. itd.).
Człowiek robi to lepiej bo nie moczy butelki w piwie + wychodzi mu to szybciej.
PS. Na końcu roluje się butelkę żeby nie stracić osadu z dna + przeciwdziała to nadmiernemu pienieniu piwa.