kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi
zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi
zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
K🤬a jaka tutaj jest zawiśćTo nie wasza wina że jesteście mali, grubi, rudzi i brzydcy, do rodziców miejcie pretensje
![]()
![]()
P.S Swoją drogą ziom za ziomem to trochę pedalski nick![]()
![]()
nie, ja wolę z kobietami spotykać się na żywo, ale za to Ty bardzo lubisz zdjęcia skoro tak bardzo się rzucaszLucjan Ty już chyba bardziej kochasz redtube i photoshop niż kobiete
Lepiej zar🤬ać własną rękę na śmierć niż takie szmaty. No, ale twój ojciec nie wybrzydzał i mamy to co mamy : /