Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Japierodle przecie to pisal jaki gimb ala jestestem raperem gardeze smieciami w rurkach czekam az hada wyjdzie, r🤬am laseczki, w spodniach aka worekziemniorów. wywywywywywyywpierddalaj
Rórki są zrobione dla kobiet, żeby podkreślić smukłą figurę i szerokie biodra. Nie wiem jak to się stało, że płeć przeciwna zaczęła to nośić. Na pewno TVN i polsat (Piróg i Jacyków) miały na to duży wpływ.
@up no tak, swietny przyklad na zdjeciu dales. Koles wyglada nienaturalnie, jak jakis k🤬a mutant.
Jak przy kobiecie by sciągnał spodnie, to by k🤬a ze smiechu sie zwijała i dała mu bilet do cyrku
Osobiscieie rurek obcislych nie nosze bo mi widać c🤬ja i ludzie sie pytaja czy kiełbase trzymam w kieszeni. To czy ktoś lubi nosić spodnie przylegające do ciała, czy worki do ziemniaków to raczej kwestia wygody
Rórki są zrobione dla kobiet, żeby podkreślić smukłą figurę i szerokie biodra. Nie wiem jak to się stało, że płeć przeciwna zaczęła to nośić. Na pewno TVN i polsat (Piróg i Jacyków) miały na to duży wpływ.
Hahahaha, żyj w tym przekonaniu! Gdybyś był starszy albo chociaż wychodził z domu lub może jakiś film obejrzał, to zobaczyłbyś, że faceci nosili takie spodnie już w 90'.