Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jak się ogarnia angielski to nawet ten plemienny odłam językowy można zrozumieć No wiadomo, nie zrozumiesz tak łatwo jak człowieka ale przy odrobinie skupienia da się ogarnąć o czym mowa.
podpis użytkownika
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
Ojciec zapewne miał dokładnie takie same ale c🤬j. W USA jest taki poziom nauczania, że aż jestem zdziwiony że można tam mieć złe oceny. Zresztą murzyni powinni dostawać tylko "A" bo przecież dyskryminacja rasowa.
wasz inglisz jest o wiele bardziej połamany niż tego o to człowieka , o ile potraficie jakiekolwiek słowa , a niekiedy jest to sporadycznoscia u mnie w kraju.
W tym przypadku rasizm jest nieuzasadniony, widać że ojcu zależy na tym żeby synowie nie byli typowymi cz🤬chami sprzedającymi koks w zaułku. Ale czy mu to wyjdzie to raczej wątpię :p