Jak mnie wk🤬iają te filmiki kręcone "z pierwszej ręki". On do c🤬ja nagrywa w końcu tą bogatą dzielnicy czy swój głupi ryj, który zasłania treść właściwą?
myślałem że jak się wygrywa taka loterię jak Euro Millions to stać Cię na dużo. A tu nawet nie stać Cię na mieszkanie ;D
Apartamentowiec za 140 baniaków funtów; serio k🤬a?
W sekundzie kiedy to trafi na główną zobaczymy nagły napływ polskich emigrantów wyśmiewających się z polaków, wyzywających ich od polaczków cebulaczków itp. Z góry wam dziękuję ,że to zrobicie i napiszecie bo pocieszam się ,że nie zap🤬lacie na tych zmywakach tam po 24h na dobę i macie czas przyj🤬 się do tych którzy nie są zjebami i zostali w polsce bo mogli normalną robotę w ojczyźnie mieć.
podpis użytkownika
haszysz.com.plW sekundzie kiedy to trafi na główną zobaczymy nagły napływ polskich emigrantów wyśmiewających się z polaków, wyzywających ich od polaczków cebulaczków itp. Z góry wam dziękuję ,że to zrobicie i napiszecie bo pocieszam się ,że nie zap🤬lacie na tych zmywakach tam po 24h na dobę i macie czas przyj🤬 się do tych którzy nie są zjebami i zostali w polsce bo mogli normalną robotę w ojczyźnie mieć.
W sekundzie kiedy to trafi na główną zobaczymy nagły napływ polskich emigrantów wyśmiewających się z polaków, wyzywających ich od polaczków cebulaczków itp. Z góry wam dziękuję ,że to zrobicie i napiszecie bo pocieszam się ,że nie zap🤬lacie na tych zmywakach tam po 24h na dobę i macie czas przyj🤬 się do tych którzy nie są zjebami i zostali w polsce bo mogli normalną robotę w ojczyźnie mieć.
podpis użytkownika
Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem.