Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\
Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\
podpis użytkownika
Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\
podpis użytkownika
Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"