podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantzpodpis użytkownika
Fuck lefties!!!Muszę was zasmucić ale jako, że sam nie mogłem uwierzyć w to co widzę bo pomyślałem, że lewakom już do końca odp🤬liło to sprawdziłem ten cały "Clovergender" i na szczęście jest to fejk stworzony przez użytkowników 4chan.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Dokładnie, a dla wszystkich pelikanów z postów powyżej...
- Łykajcie wszystko dalej, internet nigdy nie kłamie
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Więc twierdzisz, że hasztagi #transage i #agefluid są nieprawdziwe, wymyślone dla jaj przez internetowych śmieszków? Owszem, ta konkretna grafika to fake, ale mówi o realnych sprawach poruszanych przez tęczowych pop🤬leńców.
Znamienne jest to, że przyzwyczailiśmy się do ich absurdalnych roszczeń odnośnie naszego racjonalnego postrzegania świata, że taka grafika nikomu nie wygląda na fake. Po prostu przyzwyczailiśmy się że są poj🤬i i mają poj🤬e pomysły - może o to chodzi w tym całym lgbtyuiopoiuuytdcfsjhcfmgogjnh?
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Wyj🤬e mam na to, w "krajach oświeconych" jak dla mnie to mogą zalegalizować pedofilię, zoofilię itp.
Im szybciej to zrobią tym lepiej dla nas.
Jeśli będą chcieli w naszym kraju to wprowadzić to zrobimy im noc długich noży i na tym się skończy.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.