Nie, ale są rejony w Polsce jak Śląsk (tak, to jeszcze Polska) gdzie jeszcze do niedawna stosowało się takie praktyki.
Mój ma pilnować posesji. Poniżej mój pupil jeszcze jako "nastolatek". 8 - 9 miesięcy.
Niektórzy nie powinni mieć zwierząt. W ogóle. Co dopiero ras ze skłonnościami do przerabiania innych zwierząt na mielonkę.
Przecież tutaj nie było żadnej reakcji ze strony właścicielki. Głosu nie ma, a pewno się wydzierała.
Ja mam Alabaja 84 kilo i jakoś go kontroluje. Zachowuje się różnie, ale trzeba myśleć , przewidywać i kontrolować takie bydlaki.
Racja.. Też mnie wk🤬ia jak stare baby wychodzą z tymi szczurami bez smyczy k🤬y j🤬e.. A potem taka sytuacja jak powyżej i wszyscy wieszają he he psy na typie który jak by nie patrzeć nie zrobił nic źle.
pytanie: masz pewność że bedziesz go kontrolował jak wpadnie w jakąś furię? jesteś silniejszy od niego?
co ty pi..lsz widać ze c🤬a głupia nie utrzymała swojego bydlaka. piesek babci był blisko niej a tamto wielkie bdle skoczyło do przodu i go zwinęło.
@: sp🤬olony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
@: sp🤬olony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi