@: sp🤬olony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
@Lobo24: sp🤬olony jesteś jakiś genetycznie l, nie ma ras agresywnych, są rasy uznane za agresywne w danym kraju i są to różne rasy w zależności od występowania, zanim zaczniesz komentować to się doucz, winę ponosi tylko właściciel za niewłaściwe wychowanie, mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
Co ty wiesz zjebie, ta rasa jak na filmie ma w genach większą skłonność do agresji niż inne rasy, zupełnie jak cz🤬chy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Znajoma miała podobna sytuację większy pies zagryzł jej mniejszego, poszła do sądu dostała odszkodowanie 30k 🙂 Właściciel większego chyba dostał nauczkę żeby wyprowadzać psa w kagancu skoro nie umie go upilnować