"@up martwicie się bo w wojsku nie można rurek nosić? " LOL odezwał się białostocki bolek, rurki to ty będziesz miał w dupsku z pozdrowieniami od ruskich pajacu, idż się jeszcze podpompuj na osiedlowej siłowni
To już zaczyna być męczące, powinniśmy podbić Rosję i przygarnąć kraje byłem ZSRR do Unii Słowiańskiej oczywiście wcześniej wychodząc z UE.
Chwała Wielkiej Polsce!!!
Przesadziłeś trochę Zarammoth z tymi atomówkami, według mnie istnieje mała szansa że ruscy by je użyli.
A co do tego żebyśmy pomogli Ukrainie, kompletna bzdura i głupota. Najlepiej będzie jeśli nie będziemy się w to wtrącać. Ci co mają ochotę na walkę niech zajmą się tą zgrają idiotów z Wiejskiej.
Zanim doleciałbyś bronić tej wschodniej granicy to Polski dawno by już nie było wojowniczy emigrancie.
Ohoho.Tak, to jedyne co pozostaje Ci napisać. Każdy kto nie da sobie i bliskim ściąć łba za pseudo ideały to pedał w rurkach. Nie oczekiwałem po tobie zbyt wiele także nie jestem rozczarowany.
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.Pewnie zeby nie bylo. Poniewaz w Polsce sa tylko pop🤬lki i nie bylo by komu jej bronic.