co nie zmienia faktu że fajnie by było spowrotem mieć nasze kresyNie mogę wyjść z podziwu dla stada kretynów marzących o wplątaniu Polski w nienaszą wojnę. Gimbusy w różne Battlefiledy się nagrały i myślą, że będa kozaczyć. Na wojnie nie ma respawnów. Wbijcie to sobie w durne pały.
Powiem tylko tyle, jebie mnie Ukraina, mam babcie, która mieszkała kiedyś na byłych ziemiach Polskich i musiała z rodziną stamtąd sp🤬zielać przed Ukraińcami i teraz mamy za nich umierać, za j🤬e psy, które szukają Pana i same sobie nie potrafią poradzić. Nie dziękuję. Skoro politycy zaczęli mieszać Polskę do togo gówna, to niech idą walczyć jak im tak Ukraina bardzo na sercu, ja bynajmniej nie mam zamiaru. Podejrzewam, że politycy pierwsi zaczną sp🤬alać do US/Kanady tudzież UK w razie konfliktu.
Pozdrawiam wszystkich logicznie myślących i ceniących swoje życie i życia innych ponad jakieś chore urojone patriotyczne przesłanki.
Polska już się w swojej historii dosyć wykrwawiła i wycierpiała. Nie pakujmy się w wojnę, która nie jest nasza, poza tym co nam przyjdzie z tego, że się za kimś wstawimy? Koniec końców i tak zostaniemy sami i będziemy sami musieli własne dupy ratować, bo nikt nam nie pomoże.
O co chodzi z tą 4 nad ranem? nie oglądam TV wiadomości, tylko fb i sadistic, więc ni c🤬ja nie ogarniam. Ktoś coś powie?
Eeej, dobre. Kcem więcej iksDE
![]()
Ps IMO na stówę nie będziemy mieli wojny. ALE! Jeśli przedziwnym, skrajnie pop🤬lonym cudem, najbardziej nieprawdopodobnym i przeczącym prawom logiki i rozsądku zrządzeniem losu jednak konflikt zbrojny wystąpi to... Ja sp🤬alam chwilę po tym jak to będzie pewne... I podejrzewam, że to samo zrobi zdecydowana większość ludności Polski. No bo k🤬a bez przesady; może większość daje się r🤬ać rządowi i narzucać ten cały poj🤬y interwencjonizm etc ale jednak resztki mózgu mają i nie będą się bić za ten kraj.... Plażo proszę![]()
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.My jako naród i tak c🤬ja możemy zadecydować czy przystąpimy do wojny czy nie.
Tacy jak ty stanowia wiekszosc Polakow w tych czasach. Wy nie bedziecie sie bic za Polske. Nie bedziecie bic sie za nic poniewaz pojecie jakichkolwiek wartosci w zyciu jest wam calkowicie obce. Smiac mi sie z was chce. Zdolni jestescie jedynie zryc, srac i niestety rozmnazac sie
też mnie ten patriotyzm zaczyna śmieszyć. Jesteśmy obywatelami Ziemi, ale oczywiście dzielą nas religie, polityka i kultura. Nie mam zamiaru umierać za wymyślone wartości, a tym bardziej za polityków. Plan ucieczki już jest wymyślony na szczęście.
A kolesiom od gier komputerowych powiem tyle:
bawcie się dobrze.
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.