Jest nam bardzo ok, a śmieci to akurat nawpuszczał pis
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Typie wypier#alaj stąd Tusko-kmiocie! Ten typ zrujnował Polskę w przeciągu 8 lat. Stocznie poszły pod młotek za bezcen, OFE załatwione, luka VAT taka, że po pierwszym roku od objęcia rządów przez Pisiorów nagle sprzedaż paliwa o 1/3 wzrosła. Więc wyp🤬alaj z tym pachołkiem i popychlem. Jest tu jakiś ban na takich zjebów politycznego k🤬idołka? Mam w dupie Pisiorów, mam w dupie Platfusów, Konfederatów i innych zjebów partyjnych. Ale bilnas jest taki, że LOT i Orlen został odłowiony złodziejom z rąk. I gdyby nie PiSiory i tego nie byłoby w PL rękach. Więc ze wszystkich złodzei - ci akurat czemu się przyczynili. Platfusowe esbeckie rządy to wieczna stagnacja, degrengolada i j🤬y niedasizm. Zaraz do kasacji poślą: . TVP, PKP Cargo, Poczta Polska, ponownie będą próbować jebnąć LOT, a potem i Orlen. Komputer kwantowy już na śmietniku, Porty na Odrze i Mierzei - poszły się j🤬. Ledwo się dorwali do władzy, już spółki skarbu państwa wykazują straty. O czym my tu mówimy, k🤬a, matole polityczny?
A teraz spakuj mandżur i wyp🤬alaj w podskokach.
Brawo udowodniłeś że oglądałeś codziennie tvppis i wszytsko łynkąłeś jak gimnazialistka 🙂 słychać wycie? Znakomicie, idź teraz się popłakac w swojej piwnicy 🙂
"Między nami" - Malgorzata Tusk, dokształć się nieuku
"Standardowe to nie było. Nie powiem, że z dobrym efektem, bo przemoc nigdy nie daje dobrych efektów. Wszyscy moi koledzy dostawali, ale mój ojciec może bił trochę częściej i mocniej. Jedyny dzień, kiedy starał się być łagodniejszy, to Wigilia, ale i tak mu nie wychodziło." D.Tusk
"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę". - Małgorzata Tusk
Nie musisz odszczekiwać, musisz wierzyć i ufać
Rząd PiS u wydawał wizy pracownicze i wpuszczał ich po to, żeby na ciebie pracowali, rząd Tuska wpuszcza ich po to żebyś to ty na nich pracował... Rozumiesz tą drobną różnice?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.a ilu ich Tusk wpuścił? była jakaś decyzja? ustawa? rozporządzenie? konkrety.