podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNa pewno dokładniejsza niż te w radiowozach.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerParę ładnych lat temu mój znajomy wracając z pracy zabił pijaka który zatoczył się z chodnika i wpadł prosto pod jego auto. Centrum miasta godziny szczytu dziesiątki świadków, dodatkowo monitoring miejski. Znajomy jechał Może 30 40 na godzinę co potwierdzali świadkowie. Milicja razem z prokuraturą przez 8 miesięcy wzywali go co drugi dzień na przesłuchania. Nękali go w domu i w pracy, oczywiście sąd go uniewinnił, ale ile nerwów stracił Ile czasu ile dniówek bo musiał się zwalniać z pracy....
J🤬e milicyjne szmatławce, od zawsze potrafią tylko nękać ludzi.
No ten akcent na prędkość sprawia, że boję się obejrzeć. Tak zap🤬lac...
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiParę ładnych lat temu mój znajomy wracając z pracy zabił pijaka który zatoczył się z chodnika i wpadł prosto pod jego auto. Centrum miasta godziny szczytu dziesiątki świadków, dodatkowo monitoring miejski. Znajomy jechał Może 30 40 na godzinę co potwierdzali świadkowie. Milicja razem z prokuraturą przez 8 miesięcy wzywali go co drugi dzień na przesłuchania. Nękali go w domu i w pracy, oczywiście sąd go uniewinnił, ale ile nerwów stracił Ile czasu ile dniówek bo musiał się zwalniać z pracy....
J🤬e milicyjne szmatławce, od zawsze potrafią tylko nękać ludzi.
Zaj🤬 pijanego śmiecia, a pójdzie siedzieć jak za zabicie człowieka. Teraz czeka go sprawa w sądzie, a prokurator zaśpiewa starą śpiewkę: " gdyby oskarżony jechał wolniej to byłby w stanie zareagować". To nic, że pijak siedział naj🤬y na środku ulicy i nigdy go tam nie powinno być. Oto przykład, jak w jednej chwili będąc totalnie przypadkową osobą można sobie zmarnować życie. Trzymam kciuki za kierowcę i mam nadzieję, że dobry papug jakimś cudem go wybroni. Na jego ogromną niekorzyść jest to, że jechał o 20 km na godzinę za szybko, ale nawet jadąc przepisowo nie miał szans go zobaczyć.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.