Najbardziej wk🤬iające przy jeździe o tej porze roku jet to, że wszystko się świeci, mruga, jezdnia jest wilgotna i odbija światła. Do tego coś jedzie z naprzeciwka i nie masz szans zobaczyć pieszych, którzy się do tego ubierają, jakby się k🤬a próbowali celowo zamaskować.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiJak widzisz reklamy w tv nie zawsze kłamią. 10 km za dużo w takich warunkach to dodatkowe kilkanascie metrów więcej hamowania. Tylko tego nie zrozumiesz, więc zbędny mój wysiłek...
Ciemno, slisko , ograniczona widocznosc, a gosc w momencie uderzenia zap🤬la 73 w terenie zabudowanym, wina kierowcy taka sama jak tego naj🤬ego
K🤬a gdzieś ty zobaczył to hamowanie ????? chyba ze spowolnienie jazdy przez pijusa nazywasz hamowaniem to sorry
świecą się latarnie, wiec gdzie ciemno ...ślisko w którym miejscu??? jak wg ciebie wszędzie gdzie stoi jakas buda przy drodze to teren zabudowany to masz ładnie zlasowany móżdżek ....i najlepsze wina kierowcy ??? jaka
Brawo dla tego pana, bardzo dobra reakcja, po co niszczyć dwa samochody, lepiej up🤬lić pusty łeb.
Dla tych co eseje o prędkości piszą, 70 czy 50 tak by nie wyhamował, żula nie widać światła auta z naprzeciwka oślepiają.
Zaj🤬 pijanego śmiecia, a pójdzie siedzieć jak za zabicie człowieka. Teraz czeka go sprawa w sądzie, a prokurator zaśpiewa starą śpiewkę: " gdyby oskarżony jechał wolniej to byłby w stanie zareagować". To nic, że pijak siedział naj🤬y na środku ulicy i nigdy go tam nie powinno być. Oto przykład, jak w jednej chwili będąc totalnie przypadkową osobą można sobie zmarnować życie. Trzymam kciuki za kierowcę i mam nadzieję, że dobry papug jakimś cudem go wybroni. Na jego ogromną niekorzyść jest to, że jechał o 20 km na godzinę za szybko, ale nawet jadąc przepisowo nie miał szans go zobaczyć.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@radek
1. pijany też ma prawo do życia
2. następnym razem Ty będziesz tam szedł, potkniesz się i przewrócisz na ulicę i Cię przejedzie ślepy chłop co lubi zap🤬lać i ważniejszy jest dla niego samochodzik niż życie (mógł walną w tego z naprzeciwka)
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPrędkość z nagrania nie może być dowodem. Jest to prędkość z gps czyli nieprecyzyjna. Druga sprawa to urządzenie nie jest wzorcowane i kalibrowane wiec zerowa wartosc dowodowa.