Zaj🤬 pijanego śmiecia, a pójdzie siedzieć jak za zabicie człowieka. Teraz czeka go sprawa w sądzie, a prokurator zaśpiewa starą śpiewkę: " gdyby oskarżony jechał wolniej to byłby w stanie zareagować". To nic, że pijak siedział naj🤬y na środku ulicy i nigdy go tam nie powinno być. Oto przykład, jak w jednej chwili będąc totalnie przypadkową osobą można sobie zmarnować życie. Trzymam kciuki za kierowcę i mam nadzieję, że dobry papug jakimś cudem go wybroni. Na jego ogromną niekorzyść jest to, że jechał o 20 km na godzinę za szybko, ale nawet jadąc przepisowo nie miał szans go zobaczyć.
@radek
1. pijany też ma prawo do życia
2. następnym razem Ty będziesz tam szedł, potkniesz się i przewrócisz na ulicę i Cię przejedzie ślepy chłop co lubi zapie**alać i ważniejszy jest dla niego samochodzik niż życie (mógł walną w tego z naprzeciwka)
(...) Na jego ogromną niekorzyść jest to, że jechał o 20 km na godzinę za szybko, ale nawet jadąc przepisowo nie miał szans go zobaczyć.
@radek
1. pijany też ma prawo do życia
2. następnym razem Ty będziesz tam szedł, potkniesz się i przewrócisz na ulicę i Cię przejedzie ślepy chłop co lubi zap🤬lać i ważniejszy jest dla niego samochodzik niż życie (mógł walną w tego z naprzeciwka)
podpis użytkownika
UZDIOpis z strony KPP . Zastanawiam się czy prędkość mierzona przez chinska kamerkę z Ali będzie dowodem w sprawie , w Pislandzie wszystko możliwe ....
Wielki k🤬s w dupsko piździe co jechała z naprzeciwka, prawdopodobnie na długich, w takich sytuacjach powinien ostrzec i wrzucić awaryjne, dawać sygnały długimi że coś się dzieje. Btw Pan żul żyje ?
Na pewno dokładniejsza niż te w radiowozach.
Nie ma homologcji i wskazania prędkości nie mogą być brane pod uwagę. Nie jest urządzeniem do pomiaru prędkości. To zamyka sprawę.
Poza tym po co GPS w kamerce? Prędkość jest na prędkościomierzu, współrzędne na navi czy w telefonie. A tak to mamy tylko problem. Ja zawsze odłączam GPS właśnie ze względu na prędkość. I macie przykład dlaczego.
Jak dla mnie jechał 49km/h a chińskie gówno źle pokazało prędkość.