podpis użytkownika
łomatkoboskoczęstochowskoMam w rodzinie właśnie takich zastaw się a pokaż się. Wszyscy wiemy o co chodzi. Chrzestnym ich dziecka został pewien Francuz. Nie ciapaty, żaden inżynier z pontonu. Przyjaciel rodziny. Człowiek bardzo w porządku. Rok temu była komunia. Chrzestna wydała kupę pieniędzy na jakieś gadżety. On dał dla dziecka biblię (jakieś spacjalne wydanie oprawione w skórę itp) oraz medalik. Rodzice dziecka nieco się zdziwili. Dopiero później przy polskiej wódeczce musiałem wyjaśnić żabojadowi o co chodzi w części polskich komunii. Obiecał, że na osiemnastce chrześniaka nadrobi zaległości
Mam w rodzinie właśnie takich zastaw się a pokaż się. Wszyscy wiemy o co chodzi. Chrzestnym ich dziecka został pewien Francuz. Nie ciapaty, żaden inżynier z pontonu. Przyjaciel rodziny. Człowiek bardzo w porządku. Rok temu była komunia. Chrzestna wydała kupę pieniędzy na jakieś gadżety. On dał dla dziecka biblię (jakieś spacjalne wydanie oprawione w skórę itp) oraz medalik. Rodzice dziecka nieco się zdziwili. Dopiero później przy polskiej wódeczce musiałem wyjaśnić żabojadowi o co chodzi w części polskich komunii. Obiecał, że na osiemnastce chrześniaka nadrobi zaległości
podpis użytkownika
You shall not pass!