Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
kiedyś były instalacje LPG które mieszały się z powietrzem w dolocie.
Pamietam jak na światłach mi jebło to musiałem puszke spinać z filtrem Kolejnych aut już nie przerabiałem
Wj🤬 się na minę btw mogła to być dość popularna instalacja wodorowa, dodatek do diesla bo sama ilość gazu pod maską, nawet montowanego do diesla nie dała by takiego efektu
Często zwykły granat umieszczany jest w sprężyne samochodu, a zawleczka za sznurek przywiązana do felgi, w efekcie podczas ruszania zawleczka jest wyrwana, a zapalnik po 3s ur🤬amia trotylowy mechanizm rozrzutu miliona metalowego gówna.
Wybuch LPG lub benzyny odpada bo to diesel, wybuch silnika nie bo normalnie jeszcze chodził. Nic wiecej nie moglo wybuchnąć. Też stawiam na klime nabitą nie tym co trzeba.