Nie musiałeś ostatniego zdania pisać. Smród czuć z daleka. Jak będąc Polakiem można popierać kacapów?
No cóż, możliwe, że to potomek jednego z niepiśmiennych sołdatów którzy podczas drugiej wojny gw🤬cili Polki.
Wtedy by się zgadzało.
Mykołka nie zesraj się, to nie 2022, tylko 2024, poza tym twoi ziomkowie nie tylko gw🤬cili Polki, ale i rozcinali im brzuchy, polskie dzieci nabijali na widły i sztachety...... Ps. W 1947 gdzie twoich dziadków przesiedlili ?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Nie odpowie bo znowu wyłapał ostrzeżenie, ale nie wytrzymał długo w "ciszy", bo tylko 3 dni i założył kolejne multikonto
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaKolejna śmierdząca dupą ruska onuca się odezwała.
Przesiedlili XD
Od XVII wieku z dziada, pradziada poznańczyk.
Od konina Azja się zaczyna a wszystko co za Bugiem to dzicz.
Pewnie jeszcze konfiarz z ciebie. Dramat. Konto rok temu założył i sieje ruską propagandę kacap.
ha ha ha ...i jednak się zesrałeś. bo prawda zabolała ? Twierdzisz Mykołka, że jesteś Polakiem. Ok..mały teścik. Bardzo proste pytanie - kto był najwybitniejszym polskim poetą renesansowym tworzącym w języku łacińskim ? Jeśli nie znasz odpowiedzi, to możesz sobie darować dalsze miauczenie, "poznańczyku" z jakiegoś Równego, Winnicy czy lepianki bieszczadzkiej.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Tego was uczyli na lekcjach polskiego śmierdząca ruska onuco? XDD
Pierwsza lekcja polskiego darmowa świeżaku sadisticowy zza Buga: Przed znakiem zapytania nie stawia się spacji.
Co za gamoń XDD uśmiałem się.
Tego was uczyli na lekcjach polskiego śmierdząca ruska onuco? XDD
Pierwsza lekcja polskiego darmowa świeżaku sadisticowy zza Buga: Przed znakiem zapytania nie stawia się spacji.
Co za gamoń XDD uśmiałem się.