Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ślepy nie jestem i gówna do rąk nie biorę, ale czasem muszę się z grzeczności przywitać z osobami mogącymi nieść tę zarazę, więc 5l baniak z Orlenu noszę w plecaku.
Wy dalej nie zauważyliście że Polska to fałszywy naród? A powiem więcej, polska to tak durny naród że w normalnych krajach w głowie się nie mieści jakie bzdury są i absurdy i nas. Dopóki stare berety rządzą tym krajem to tu się nic nie zmieni.
Przegladam i czytam Sadistica nie tylko o harda i inne p🤬ly zajmujace czas na tym portalu ale tez miedzy inymi ze ludzie zalogowani albo wiekszosc tych ludzi nie jest zaslepionymi lewakami. Przykladowo taki JM niby ok ale cala ta banda i te memy tworzone na tym portalu to lewaki nie majacy bladego pojecia o wlas iwym funkcjonowaniu panstwa tylko pieprzone narzekanie jak to jest zle i niedobrze. Wiem ze Was to za przeproszeniem h🤬ja interesuje ale chcialem sie z Wami tym podzielic.
na tym portalu ale tez miedzy inymi ze ludzie zalogowani albo wiekszosc tych ludzi nie jest zaslepionymi lewakami. Przykladowo taki JM niby ok ale cala ta banda i te memy tworzone na tym portalu to lewaki nie majacy bladego pojecia
Bo admin JM jest lewakiem więc tak samo prowadzi swój lewacki k🤬idołek.
Ale co najśmieszniejsze - większość kontentu JM jest zerżnięta z Sadola tylko z opóźnieniem i po filtrze politycznej poprawności